П    Р    И    К    А    З    Н    И

 

Постојат многу начини за пренесување на дизајн врз текстил. 

Еден од нив е везењето кое создава тродимензионален ефект, овозможува трајност и додава дополнително ниво на софистицираност.

За сите љубители на урбаниот стил, Meedlepoint нуди избор на парчиња облека и додатоци со извезени креативни детали.

Посебен акцент ставаме на платнените торби со кои се надеваме дека ќе придонесеме за будење на еколошката свест. 

 

Везењето создава тродимензионален ефект, овозможува трајност и додава дополнително ниво на софистицираност.

Следете нè

 

Контакт

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn

Работно време

Пон - Пет :

09:00 - 17:00

© 2021 Meedlepoint | All rights reserved | powered by Signum Plus

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn