Везени беџови

Мал детал што ќе ја освежи вашата секојдневна деловна или casual комбинација.

Контакт

Локација

Партизански одреди 82

Скопје

(ТЦ Антико, Карпош 4)

Работно време

Пон - Пет :

09:00 - 17:00

© 2020 Meedlepoint | All rights reserved | powered by Signum Plus

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn