Блузони

Достапни во повеќе бои со можност за комбинација на боја на блузон со омилен дизајн од понудените. 
Нарачајте преку e-mail, некоја од нашите социјални мрежи или на тел 070 25 16 77.

(Погледнете ги величините на крајот на оваа страница.)

Сите блузони се изработуваат специјално по нарачка со претходна потврда за величината и бојата со потрошувачот.

Замена за блузон по примена нарачка, подигнување или испорака, не е возможна.

Контакт

Локација

Партизански одреди 82

Скопје

(ТЦ Антико, Карпош 4)

Работно време

Пон - Пет :

09:00 - 17:00

© 2020 Meedlepoint | All rights reserved | powered by Signum Plus

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn